CSAK EGY MOSOLYÉRT

 2021.03.15 10:53

mosoly_3.jpg Egy idős öreg körzeti orvos, Dr. Gunár, nagyon unatkozott otthon nyugdíjba vonulása után és elhatározta, hogy kinyit egy új rendelőt, klinikát.

Kitette a táblát: Dr. Gunár Klinikája! Egy kezelés 5.000 Ft, ha nem tudok segíteni, vissza kap 10.000 Ft-ot.

Dr. Ifjú, aki biztos volt abban, hogy az öreg Gunár már nem tud semmit gyógyítani, biztos szenilis. Úgy gondolta, hogy ez egy jó alkalom keresni 10.000 Ft-ot. Elment a Dr. Gunár klinikára.

 

Dr. Ifjú mondja: Dr. Gunár én elveszettem a számban az ízlelő érzékemet, tudna nekem segíteni?? Dr. Gunár odaszól a nővérnek, hozzon nekem orvosságot a 22-es doboztól és tegyen 3 cseppet a páciens, Dr. Ifjú szájába.

Dr. Ifjú felkiált: "Fúj, ez benzin!”

Dr. Gunár: gratulálok barátom, visszakapta az ízlelő érzékét, ez 5.000 Ft. lesz.

 

Dr. Ifjú nagyon mérges lesz, és néhány nap múlva visszamegy a Dr. Gunárhoz, és most vissza szerzi a kifizetett 5.000 Ft-ot.

Mondja a Dr. Gunárnak, Dr. Úr elvesztettem az emlékező tehetségemet, nem emlékszem semmire sem. Dr. Gunár odaszol ismét a nővérnek, hozzon orvosságot a 22-es dobozból, és 3 cseppet cseppentsen a páciens szájába. Erre Dr. Ifjú megszólal, azt már nem, hiszen az benzin! Dr. Gunár, gratulálok, amint látom visszakapta az emlékező tehetségét, ez 5.000 Ft. lesz.

 

Dr Ifjú miután elvesztett 10,000Ft-ot, mérgesen visszamegy jó néhány nap múlva, na most már aztán vissza kell kapnia a 10.000 Ft-ját. Dr. Gunár, nagyon gyenge a látásom, alig látok valamit már, tudna segíteni? Dr. Gunár, nagyon sajnálom, de erre nincs orvosságom, nem tudok segíteni, itt van a 10,000 Ft. (De csak 1.000 Ft-ot ad neki) Dr. Ifjú mondja: doktor úr, valami tévedés van, ez csak ,1000 Ft?! Dr. Gunár: gratulálok barátom, látom visszakapta a látását, ez 5,000 Ft lesz.

 

Mi ebből a tanulság, csak azért, mert valaki IFJÚ, nem jelenti azt, hogy túl tud járni egy öreg GUNÁR-nak az eszén!!

Először is, mi nem szeretünk öregnek lenni, de ne írjatok még le bennünket!!

 

 

Forrás: Internet