GRATULÁLUNK!

 2019.09.16 15:11

gratulalunk.jpg Láng Zsolt a Meszk VI. Szakdolgozói Kongresszusán vehette át a Meszk Szakmai Díjat! Az ünnepélyes átadáson a következő méltatás hangzott el:


Láng Zsolt a Vaszary Kolos Kórház Neurológia, Pszichiátria osztály mátrix vezető ápolójaként, intenzív betegellátó szakápolóként, diplomás ápolóként és Ápolási igazgató helyettesként lelkiismeretesen, a betegek és a dolgozók érdekeit szem előtt tartva végzi munkáját. Munkatársai számára példát mutat elkötelezettségből, a hivatáshoz való hűségből. Munkájában pontos, határozott, fő értéke a felelősségtudatosság és az empátia. A betegek felé mindig tisztelettel és alázattal fordul. Támogatató magatartásával hozzájárul kollégái szakmai tevékenységének fejlődéséhez. A Kamara megalakulása óta országos küldöttként tevékenykedik. Hozzáállásában mindig a szakdolgozók szakmai érdekeit helyezi előtérbe. Munkájával komoly mértékben hozzájárult a köztestület működéséhez.

Gratulálunk !

Nyert az esztergomi sürgősségi csapat!

Első helyen végzett az Országos Mentési Versenyen az esztergomi kórház Sürgősségi Osztályának csapata pénteken.

Az Országos Mentőszolgálat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is országos mentési versenyt hirdetett. A szeptember 5-én és 6-án Bükkszéken lezajlott eseményre a sürgősségi osztályok ellátói is jelentkeztek.

Köztük az esztergomi kórház csapata, mely győzött is.

A csapat tagjai: Dr. Constantinovits Miklós mentőorvos, Horn Zsanett diplomás ápoló, Deme Klaudia felnőtt szakápoló, Négyesi Natália mentőszakápoló.

Gratulálunk!