HÍREK A VASZARY KOLOS KÓRHÁZBÓL

 2019.07.10 15:10

VKK.jpg A 2019. július 1-jén az Emberi Erőforrások Minisztériumában megtartott Semmelweis Napi ünnepségen a Traumatológiai Osztályunk kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Miniszteri elismerő oklevélben részesült!

Ez az elismerés szól - a Traumatológiai Osztály Munkatársain túl - minden társszakmában dolgozó Kollégának is, akik nélkül ez a magas szintű ellátás nem valósulhatna meg!

Nagyon büszkék vagyunk a Vaszary Kolos Kórház valamennyi Munkatársára, akik a nehézségek ellenére is odaadással, lelkiismeretesen végzik munkájukat!

Köszönjük!

Szívből gratulálunk valamennyi díjazottnak!

 

 

A táncművésznő sikeres szürke hályogműtéten van túl, és elmondása szerint fantasztikusan érezte magát az esztergomi kórházban.

Szürke hályoggal operálták Medveczky Ilonát, a műtéthez pedig az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat választotta.

Az InfoEsztergom értesülései szerint a művésznő kitűnően érezte magát a kórházban.

- Úgy érzem magam, mint egy dallasi klinikán, nem is hittem, hogy ilyen szép itt az állami kórház. Dr. Őri Zsolt operálta meg a bal szemem, egy hónap múlva a jobb következik,– mesélte a színésznő.

Medveczky Ilona egyébként egy kétágyas szobában feküdt, méghozzá legjobb barátnőjével, Schobert Norbert édesanyjával, Jutkával.

 

A nagy örömre, (a sok szúnyogra ) és a további igényekre való tekintettel Kara Antal kesztölci vállalkozó további 11 darab szúnyoghálót ajánlott fel Kórházunknak:Minden Kollégánk nagy örömmel fogadta és nagyon köszöni a felajánlást!!!