MAGÁNKÓRHÁZAT ALAPÍTOTTAK A MEGYEI KÓRHÁZ VEZETŐ ORVOSAI

 2018.09.17 11:58

korhaz_2.jpg A székesfehérvári megyei kórházról szól a hír. Összesen 23 orvossal indulnak neki a vállalkozásnak, közülük csak páran nem a fehérvári kórház orvosai.

Hiszünk egy magas színvonalú, a gyógyítás szellemiségét őrző, emberközpontú, magán egészségügyi ellátórendszer megvalósításában - írja weboldalán a Praxispont nevű, most induló székesfehérvári magánklinika-magánkórház. Meg azt is írják, hogy "szívügyünknek tekintjük a gyógyítást, egy hosszú távon működőképes rendszer kiépítését. Mindezzel semmi baj nincs, sőt. A dolgot az teszi érdekessé, hogy a magánorvosi központot a fehérvári állami kórház (Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház) vezető beosztású orvosai alapították - vette észre az Index.

A cégben tulajdonosként benne van mások mellett a kórház orvosigazgatója, a két belgyógyászati osztály osztályvezető főorvosai és osztályvezető-helyettes főorvosai, a tüdőosztály osztályvezető főorvosa, a neurológia osztályvezető főorvosa, érsebész főorvosa, valamint a főigazgató felesége.

A honlap szerint azonban nem csak ők dolgoznak majd ott, összesen 23 orvossal indulnak neki a vállalkozásnak, közülük csak páran nem a fehérvári kórház orvosai. A munkatársak között említik Csernavölgyi Istvánt, az állami kórház főigazgatóját, továbbá a kórház egyik főnővérét is. Összesen 19 szakrendelésük van, hétfőtől péntekig lehet menni hozzájuk - írta a lap.

2018-09-07 14:15:08 FORRÁS: index.hu